Längsta passet i år

Den fantastiskt soliga vinterdagen till ära blev det idag årets längsta pass för mig. Jag har sedan tidigare tänkt komma upp i riktigt långa pass något tidigare i år jämfört med förra året. Förhoppningen är att det ska ge resultat på marathon i slutet av maj. Förra året hade jag vid den här tiden bara sprungit något enstaka pass runt 25 km. I år har jag gjort det 4-5 ggr redan och idag till och med över 28 km. Det gick lätt idag och jag var aldrig särskilt trött. Det enda som är jobbigt under långpassen på vintern är att jag blir kall på slutet. Jag svettas ganska mycket och då blir kläderna blöta. Blöta kläder blir ju, som alla vet, ganska kallt efter ett tag. Även om det var fantastiskt vackert ute idag - strålande sol och massa snö - så längtar jag lite efter att springa långpass i värme. Men det är bara att gilla läget och förutom kylan på slutet så var dagens långpass fantastiskt trevligt!

Har DU också varit ute och njutit av solen idag?

Kall men nöjd efter passet

 

Vinter i Sjöstaden

 

Långpasset i siffror





Kommentarer
Postat av: Åsa

Imponerande! Duktiga du!

2011-02-12 @ 16:20:07
URL: http://www.trollmorspringer.blogspot.com
Postat av: Lisa

Tack Åsa!

2011-02-13 @ 11:54:07
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/
Postat av: Frida

Wow! Härligt kämpat! Jag längtar med efter ett värme att springa i. Ja du Lisa... Visst vill jag gärna springa med dig i sommar, men förstår inte hur jag ska hinna med... Du kanske kan springa i cirklar runt mog hela rundan? =)

2011-02-13 @ 20:46:23
URL: http://militarmamman.wordpress.com
Postat av: Lisa

Men Frida, jag springer faktiskt inte alltid fort. =) Och dessutom är jag säker på att du skulle hinna med! Vore i alla fall himla trevligt men du får såklart känna efter om det är något för dig!

2011-02-13 @ 21:10:44
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0