Sjukstuga

Både jag & dottern ligger däckade av förkylning. Värst är det såklart för den lilla som har feber och hosta. För egen del är det mest irriterande då jag missar viktiga saker på jobbet och inte kan träna. Men det finns ju betydligt värre saker som kan drabba en så jag tänker inte gräva ner mig!
 
Jag blir hemma från jobbet imorgon också men hoppas kunna vara på fötterna igen på onsdag. Träningen får givetvis vänta ett ytterligare någon/några dagar. Kanske till helgen?
 
Ser väldigt mycket fram emot ledigheten nu runt jul och nyår (även om jag arbetat ett par dagar) och allt vad det innebär. Umgänge med nära och kära, mer träningstid, god mat, avslappnad (?) stämning, julmusik m.m. Jag älskar julen!

Hejhej

Tittar in och säger hej bara. Och ger en kort uppdatering om (löpar) läget. Jag är i bra form för tillfället. Kan med lätthet springa ett distanspass över 10 km i ett tempo som är under 5 min/km. Känns nästan som "förr" faktiskt. Detta trots att jag tränar mindre än någonsin (beroende på tids- och motivationsbrist samt att jag är tillfälligt ensamstående förälder, vilket ju stundtals faktiskt gör det omöjligt att träna!).
 
Tyvärr vaknade jag dessutom idag med en liten liten irritation i halsen. Så idag blev det ingen träning. Jag har dock inte blivit sämre under dagen så hoppet om att kunna springa imorgon lever än.
 
Som jag har skrivit tidigare så har jag bara (än så länge) en målsättning inför nästa säsong: Halvmarathon under 1:30. Den riktiga träningen inför det målet kommer jag att dra igång i januari. Fram tills dess fortsätter jag min ostrukturerade och ganska måttliga träning.

RSS 2.0