Frisk eller sjuk?

Ska börja med att inleda med att jag överlevde gårdagens kycklingfadäs. Åt den dessutom till lunsch idag så det var visst inte så farligt...

Nu till dagens bloggämne; Det är ofta jag har svårt att avgöra om jag är frisk eller sjuk och om jag då kan träna eller bör hoppa över. Egentligen brukar jag dra gränsen vid halsont. Känner jag något i halsen så tränar jag inte. Men jag tycker att det är även är svårt att avgöra om man har ont i halsen eller inte.

Precis som i igår och i tisdags så kände jag något lite knepig i halsen idag samt huvudvärk och jag vägde löpning mot vila. Jag hann säkert ändra mig fyra-fem gånger innan jag till slut bestämde mig. Det fick bli löpning idag men jag lovade mig själv att hålla nere pulsen. Inte över 160 på hela rundan.

Det blev min favoritrunda runt Södermalm som är drygt 12 km. Jag hann till och med ut innan det blev mörkt! Minns inte ens sist jag sprang runt söder i dagsljus. Det var så fint att jag till och med stannade och fotade.

Vad gäller pulsen så lyckades jag faktiskt nästan. Vid ett par tillfällen var jag strax över 160 men då drog jag direkt ner på tempot. Snittet blev till sist 149 slag/min i ett tempo på 4:55 min/km. Lugnt och behagligt alltså! Fast det blåste sjukt mycket idag så när det var motvind fick man verkligen kämpa för att ta sig framåt samtidigt som pulsen skulle hållas låg.

Ärligt talat så vet jag inte om jag borde ha sprungit idag. Precis efter passet kände jag betydligt mer i halsen än vad jag gjorde innan. Fast nu har det lugnat sig igen. Vi får väl se hur jag mår imorgon. Fina bilder från löppasset blev det åtminstone. I alla fall de två första...


 

 


Kommentarer
Postat av: Williamingelin

Hello admin, nice site you have!

2011-06-08 @ 14:18:44
URL: http://williamingelin.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0