Västerbron

Givetvis så fungerade inte kameran när jag för en gångs skull släpade med den under en löprunda. Trevligt var det i alla fall, även om jag inte kan bevisa det med några bilder. Istället bjuder jag på en gammal bild på den fantastiska utsikten från Västerbron. Bilden är tagen i början av september. Jag längtar tills det är lördag så jag får njuta av den underbara utsikten igen! Dessutom upplevde jag inte alls bron som särskilt jobbig när jag sprang maran för fyra år sedan. Men jag kanske känner annorlunda denna gång...

 

Vad känner du inför Västerbron? Glädje? Fasa? Längtan? Skräck?


Kommentarer
Postat av: Maja

Inatt åkte jag faktiskt buss över den och konstaterade att jag ALLTID tänker på Markus Krunegård när jag åker där. Hans gamla band Laakso hade en grymt bra låt som hette just "Västerbron" :)

2010-05-30 @ 20:43:50
URL: http://majo.blogg.se/
Postat av: Lisa

Maja, det är så skönt att du väger upp alla "löparkommentarer" här på bloggen. Det gillas! =) Jag kommer ihåg Laakso. Hade ingen aning om att Markus Krunegård var med där. Där ser man!

2010-05-30 @ 20:56:07
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/
Postat av: Anna (orka mera)

Förra året spelade dom dansbandsmusik på första varvet och jag gick igång fullständigt. Kände mig starkast och mest oövervinnerlig i hela världen. Konstigt vad den där bron kan göra med en :) Lycka till så jättemest på lördag. Jag är avis på alla som springer:)

2010-05-31 @ 13:12:15
URL: http://blogg.piggelina.se
Postat av: Tobias

Jag gillar faktiskt Västerbron även om jag valde att gå uppför på träningspasset igår. Och för mig är det faktiskt värst utför, det är då det är lätt att köra helt slut på benen...

2010-05-31 @ 13:58:37
URL: http://blog.noll.se
Postat av: Lisa

Anna, tack för lycka till:et. =) Dansband vore kul! När jag sprang 2006 så spelades Markoolios låt "In med bollen i mål" eller vad den nu heter precis när man svängde upp på bron. Sen tänkte jag på den låten resten av loppet! =)

2010-05-31 @ 14:00:03
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tobias, det där med att det är värst utför har jag hört många säga. För min del är det inte alls så. Men jag har en teori om att folk med riktigt muskulösa ben upplever det jobbigare utför än vi andra! =) Mer muskler att få ont i liksom. Eller vad tror du?

2010-05-31 @ 14:04:25
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0