Trötta ben och finslipning

Efter lördagens urladdning har jag rejäl träningsvärk i benen idag. Det sägs ju att den värsta värken kommer efter två dagar. Det kan jag definitivt skriva under på! Jag som aldrig får träningsvärk av löpning. Det tyder på att jag verkligen tog i under Varvet. Inte heller blev det någon särskilt bra stretch efter heller, vilket antagligen har förvärrat träningsvärken något. Ont, ont i låren gör det idag alltså. Men det är det värt!

Någon annan som har träningsvärk idag?

Det blir två dagars vila efter loppet men imorgon är det dags för nya tag igen. Dags att finslipa det absolut sista inför maran ju! Fast egentligen handlar det om att bibehålla den träning som redan har gjorts. För min del kommer denna vecka omfatta fyra pass, varav ett kortare långpass på ca. 20 km, ett tempopass och två distanspass.

Hur lägger du upp maraträningen så här bara knappt två veckor innan loppet?

Kommentarer
Postat av: Maja

Tjaa.. träningsvärk kan jag väl inte påstå.. Och vad gäller maraträningen så tänkte jag väl vila lite.. möjligen scouta läget för en plats med bra utsikt över loppet.. ;P

2010-05-24 @ 20:53:11
URL: http://majo.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hahaha, du är rolig du Maja! =)

2010-05-24 @ 21:01:06
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Efter Vår Ruset igår så är det väl inte träningsvärk direkt.. Men behhinnorna (el vad det nu är) är mindre nöjda men Napprapaten får i alla fall ett par ben med "ny-ont" att undersöka =)



Ha en bra dag!

2010-05-25 @ 08:51:20
URL: http://bumbisplace.blogspot.com
Postat av: Lisa

Pernilla, hoppas det det gick bra hos naprapaten! Ont i benhinnorna är verkligen inte kul.

2010-05-25 @ 16:30:01
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0