Helgen

Helgen har varit minst sagt aktiv. I fredags inleddes helgen med ett lugnt och skönt pass runt Hammarbykanalen. Halt och riktigt mycket snömodd men eftersom jag höll så lågt tempo gjorde det inte något.

I lördags sprang jag & Mats långpass. Eftersom vi visste att det skulle vara snömodd precis överallt och då hjälper inte ens broddar valde vi att ta bilen till Hellasgården för att springa på spåret. Vi fick hålla oss vid sidan om skidspåret och underlaget var blandat, men på det stora hela tror vi ändå att det var bättre där än på cykelvägar runt om i Stockholm. Det blev fyra varv på 5 km:are. Härligt!

Idag blev det ingen löpning utan långfärdsskridskor istället. Även idag åkte vi till Hellasgården, men idag var det isen istället för spåret som gällde. Sjukt mycket folk men himla mysigt! Hanna, Daniel & Tilma var också med. Vi fikade på bullar och varm choklad i vindskyddet innan hemfärd. Jag gillar vintern!

Kommentarer
Postat av: Maja

Vilken toppenhärlig helg ni verkar ha haft! Ni verkar onekligen ta vara på den tid ni har tillsammans på helgerna nu :) Ses imorgon!

2010-01-17 @ 20:31:19
URL: http://majo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0