Backintervaller

Eftersom jag inte hade föreläsning i skolan först kl 13 idag bestämde jag mig för att hinna träna på förmiddagen. Som jag skrivit tidigare har jag som mål att genomföra ett kvalitetspass i veckan, alltså t.ex. backe, tenpo, intervaller. Dagens pass blev alltså backintervaller på vägen bredvid Hammarbybacken. Eftersom själva skidbacken är full av skidåkare och framför allt snö kändes det bäst att springa vid sidan. Givetvis blev det upp- och nerjogg också, 3 km vardera. De senaste nio dagarna har jag bara vilat en dag och sammanlagt sprungit nästan 90 km, vilket borde kännas i kroppen. Men konstigt nog var jag riktigt pigg. Benen var inte alls så sega som jag hade förväntat mig och andningen flöt på bra i motlutet. Fantastiskt skönt! Det är sådan här stunder man inser hur fantastiskt härligt det är med träningen och alla tunga pass är helt plötsligt som bortblåsta. (Åh, jag vet, ibland är jag är så himla hurtig!)

Imorgon blir det lätt jogging före frukost och det får avsluta den första löparmånaden 2010 för imorn eftermiddag åker jag till Orsa. Där blir det massa längdskidåkning istället för att hålla igång konditionen! Jag tänkte jag skulle ta rygg på Anna Haag om hon tränar i spåren. Hon kommer från Orsa.


Hammarbybacken


Kommentarer
Postat av: Maja

Haha ja du är en riktig hurtigjänta du! Skulle förresten gärna vilja ha receptet på de där "bönbiffarna" som du pratade om, om det går för sig? Mkt recept hit och dit nu :D Kram

2010-01-26 @ 18:37:53
URL: http://majo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0