Härlig snöstorm

Det blev löpning idag, trots vädret. Jag bestämde mig för en kortare runda som kunde göras ännu kortare om jag kände att det var för tufft ute. Men jag behövde inte vika av tidigare än vad jag planerat. Det var faktiskt riktigt skönt ute. Jag är skitnöjd över att jag gav mig ut! Höll ett lugnt tempo och hade bra fäste. Underlaget var betydligt bättre än den snömodd man senaste tiden har fått kämpa mot. Nu var det istället packad snö på de ställen där det var plogat och där det inte var det sprang man ganska lätt igenom den 10-15 cm mjuka snön. Dessutom hade jag broddar på mig hela rundan och behövde inte springa med dem på asfalt en enda gång. Trots att det blåste mycket och var -13 grader så frös jag inte ett dugg!

Det här med snöstorm är tydligen min grej! Jag trivdes varje sekund. Okej, det var inte årets snabbaste pass men vad gör det! Tänk att få uppleva fantastisk löpning under sådana här förhållande. I jämförelse med det här kommer ju maraton bli en dans på rosor. (Haha, det säger jag nu ja! Får se om jag känner likadant när jag har 6 km kvar till mål och då benen skriker av smärta plus är 30 grader varmt!)

Förutom att springa i snöstorm har jag idag bakat bröd. Brödet i butiken är verkligen inte det godaste jag vet. Mitt hemmagjorda är såå mycket godare, nyttigare och har dessutom inga konstiga ämnen i sig.


Nöjd löpare



Gott bröd
                                                                                 


Kommentarer
Postat av: Maja

Übermenchen är vad du är! ;D Men grymt att du tog dig ut måste jag säga, mäkta imponerande! Och vad mumsigt brödet såg ut.

2010-02-22 @ 16:18:34
URL: http://majo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0