Solig löpning

Trots förkylning (inget halsont dock!) tog jag & Mats oss ut på en 7,7 km-runda igår. I ytterst långsamt tempo. Jag ville inte riskera att få upp pulsen för högt nu när jag har varit sjuk. Den enda riktiga backen som passerades gick så långsamt att jag funderade på att börja gå till och med. Men det kändes himla bra att ÄNTLIGEN springa igen. Soligt och varmt var det dessutom. Det var premiär för de korta tightsen OCH nya solglasögonen igår. Att springa barbent var en underbar frihetskänsla. Däremot kan jag konstatera att mina ben inte direkt är de mest solbrända i stan...

Jag känner mig inte sämre idag men inte direkt bättre heller. Tyvärr. Har lite planer på att springa en sväng nu på morgonen innan jag tar tåget tillbaka till Stockholm. Men jag får nog känna efter en stund till om det blir löpning eller inte idag. På fredag är siktet inställt på långpass i alla fall och det vill jag verkligen vara kry inför.

Eftersom vädret var fantastiskt igår stannade vi ute en stund efter passet för en mindre fotosession. Här är delar av resultatet:


 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0