Jobb = transportlöpning

Idag började jag mitt sommarjobb. Det känns bra. Jag gillar mitt jobb. Det är dessutom värsta lyxen att bara jobba sex veckor. Tidigare somrar har jag jobbat runt nio veckor. Även om jag såklart längtar till augusti då jag är ledig så ska jag verkligen försöka njuta av jobbveckorna nu. Ett bra sätt är att passa på att transportlöpa. Redan imorgon blir det sommarens första transportlöpar-pass. Inledningen av passet kommer att gå på okänd mark. Spännande! Förhoppningsvis hittar jag hem.

Kommentarer
Postat av: anneli

vad är det dom bästa tipsen du kan ge till en som inte är van att jogga och tycker det är tråkigt men vill börja och förbättra sin kondition? :)

2011-06-20 @ 21:01:36
URL: http://mineinspiration.blogg.se/
Postat av: Lisa

Annelie: Mitt främsta tips är att börja jättelugnt! Växla mellan att jogga korta sträckor och promenera mellan. Det kan dessutom vara lättare att ha sällskap. Kanske har du någon kompis som kan hänga med?

2011-06-21 @ 21:36:51
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/
Postat av: Maja

Vad spännande med jobbet! Och att det känns bra :) Vet att tyngden på bloggen ligger på träningen men du måste hålla mig åtminstone lite uppdaterad på hur jobbandet går också, här eller på sms ;) Och så tycker jag att vi får se till att ses nåt i juli när jag är tillbaka i storstan.

2011-06-22 @ 12:54:57
URL: http://majo.blogg.se/
Postat av: Lisa

Maja: Jag skickar en rapport om jobbet via facebook eller sms. Kan säga att jag trivas utmärkt. Till och med bättre än under praktiken. =) Vi får ses snart!

2011-06-22 @ 18:50:55
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0