Hammarbybacken

Trots att det i föregående inlägg framgick att Karlskrona har en speciell plats i mitt hjärta så kan jag efter dagens backpass konstatera att Stockholm dock har något som inte Karlskrona har. Nämligen en Hammarbybacke. Åh vad jag gillar den där backen! Och att jag bor så nära den. Förr var jag mer ambivalent i mina känslor och hyste någon slags hatkärlek till backen. Men nu är det nästan bara kärlek.

Jag trivs allt mer med att köra backpass. Inte helt otippat har det förmodligen att göra med att jag har blivit bättre på det! Genom att kämpa med att bibehålla steget hela vägen och inte bry mig så mycket om tempot så upplever jag att backpasset blir så mycket mer givande och framför allt roligt.

Efter drygt 3 km uppjogg så blev det 12 vändor i backen vilket innebar sammanlagt 5,65 km backlöpning. Benen var helt klart springsugna och svarade bra. Underbart väder och en vind som mestadels låg i ryggen uppför förgyllde passet ytterligare. Hammarbybacken kommer definitivt att få besök snart igen!


 

 


Kommentarer
Postat av: Maja

Vad härligt det låter! Jag premiärsprang idag och kände genast ett behov att få berätta det för dig, haha :) Kommer en mer utförlig rapport om det hela senare under kvällen på bloggen ;P Men jag kan säga så mycket som att det kändes och gick förvånansvärt bra!

2012-03-12 @ 18:19:09
URL: http://majo.blogg.se/
Postat av: Lisa

Maja: Härligt att du också sprang! Det är ju svårt att låta bli när vädret var så härligt.

2012-03-13 @ 08:36:30
URL: http://lisakarinmatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0