Varvet OCH maran

Så här i slutet av årets löparsäsong så funderar jag givetvis över nästa år. Vad har jag för mål med löpningen? Vilka lopp vill jag springa? Vilka tider vill jag klara?

Än så länge har jag bara vaga svar på alla frågor. Men för att inte missa två av de största och mets populära loppen i Sverige har jag redan anmält mig till dessa båda. Jag pratar om Göteborgsvarvet & Stockholm marathon. Som jag tidigare skrivit så är ju dessa lopp dessvärre lagda med endast EN veckas mellanrum. Jag kan inte förstå hur planeringen har gått till! Dåligt!

Trots det kommer jag alltså springa båda loppen. Dock är det fullt fokus på maran som gäller. Varvet kommer endast handla om upplevelse & njutning, utan några som helst tidskrav. Det känns tråkigt att inte kunna prestera på topp under Varvet eftersom en bra prestation tidsmässigt ingår i upplevelsen & njutningen (åtminstone för mig!). Men eftersom jag redan nu vet vad som är huvudsyftet med Göteborgsvarvet 2011 så ska jag nog hinna förbereda mig inför det annorlunda upplägget.

Stockholm marathon har jag också börjat fundera en del kring. Angående detta lopp handlar det givetvis om ett tidsmål men såklart även om upplevelsen & njutningen. Än så länge är målet sub 3:30. Men det är mycket möjligt att det ändras. Det är ju lång tid kvar och mycket kan hända.



Kommentarer
Postat av: Anna

Jag undrar också hur de tänkte när de la loppen så där!! Funderade ett tag på att köra båda, men jag vet att jag inte kan hålla tillbaka så jag vågar inte. Det blir maran nästa år, sen får jag hoppas att planeringsfolket återfår förståndet till 2012 :)

2010-10-19 @ 23:07:09
URL: http://blogg.piggelina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0