Långpass på långfredagen i Karlskrona

Vilken annan dag på året passar bättre för långpass än långfredagen? Ingen annan vad jag kan komma på i alla fall. För det är väl därför det heter långfredag, eller?

Jag & Mats sprang i alla fall drygt 30 km runt om i Karlskrona idag på långfredagen. Underbart sällskap, underbart soligt och en underbar stad. Långlöpning från sin bästa sida alltså. Vi fotade lite med min mobil under passet. Bilderna kommer snart.

Först efter 20 km mötte vi en annan löpare. Och i slutet tre till. Jag hade då börjat tvivla lite på Karlskrona som löparstad eftersom det borde vara fler människor ute en så här vacker vårdag. Men fyra pers är i alla fall bättre än ingen. Jag kan inte tänka mig något bättre sätt att tillbringa en långfredag på. Någon annan som springer långpass under påskhelgen?

Glad påsk!

Kommentarer
Postat av: Jim

Jodå visst finns det fler som springer denna helg :) Dom långa distanserna överlåter jag åt någon annan, men det blir iaf en timme på löpbandet, i tempo mellan 4,30 och 4 min/km. Hoppas sen också på att ha en del energi över för ett gympass på eftermiddan.

2010-04-03 @ 23:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0